Нагадамо, за перший вкенд прокату картина збрала майже 1,7 млн гривень. А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. Як зазнача Держкно, фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна.
Тубольцев зазначив, що все у фльм – правда. Геро кнокартини – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. не тльки в нтернет, а й у кнотеатрах. Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. У нас постав потужний добровольчий рух, ще багато речей виявилися примними знахдками. Коли прокат Дистриб’ютор стрчки – B&H Film Distribution. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Але, як ми знамо, доросле життя бентежне жодна казка не трива вчнсть. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться.
У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. Дуже багато спецефектв було створено завдяки “Postproduction”, близько 600 людей працювало над фльмом”, – сказала Супрун. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. Найвдомш документальн повнометражн фльми режисера — вромайдан.
Варто вдзначити, що продюсерами фльму стали Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера та Уляна Супрун.