Укранськ вйськов у фльм — не пафосн геро, а люди з своми недолками та особливостями характеру. Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Образ журналстки, яка прихала на войнушку з деалзованими уявленнями про бле та чорне, та те, що дал з нею вдбуваться, демонстру внутршню трансформацю людини, яка вдчула страх вйни.
Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! На його думку, гумор вдгравав важливу роль пд час складних ситуацй. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. А ще я там опкувався куркою. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). Тож це не просто слово, це цлий образ культура ставлення до смерт.
Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж. Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну. Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. – Скльки пробули на вйн?
Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий. Власне, Смерть туалет автоматично пдводять нас до того, що в кадр будуть брудно лаятися, дивлячись першй в обличчя, а другий забезпечить масу туалетних, що не дивно, жартв. А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа. Всм ншим – дуже раджу. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. В связи с этим звание кинотеатра можно присудить каждому интернет-ресурсу, предоставляющему возможность своим посетителям скачивать фильмы или смотреть кино он-лайн.