Загалом держава (УКФ, Держкно) проспонсорувало ?10,0 млн (~23,4 % вд загального кнцевого кошторису фльму).
Художник з костюмв: Олена Гресь. За вкном лунали пострли та волали найманц. Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. ПТСР, певн наслдки. – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. Трейлер, кадри 6Прем'ра в Укран 30 счня 2020 Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” ЗЛок обгнав маршрутку й на швидкост в’хав у яму.
Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, х рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну. “Це смхотерапя для кожного з нас. Корупця, насильство, розбещення неповнолтнх не теми для смху, накше то буде шлях до абсолютно деградац суспльства. Треба ж знати, на чий бк ставати у цих потенцйних дискусях Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина.
Особливо над ворогом. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Про це повдомляться на сторнц фльму в Facebook. Моя оцнка 8,0/10 Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя.