сторя поверта глядача в дв тисяч чотирнадцятий рк. Тро добровольцв – актор, продавець квтв, та вчений – потрапляють на фронт. Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером. х визначають на позицю, до яко нхто з нших побратимв не ставиться серйозно. Тут найкрасивший туалет за версю ОБС.
Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. Це нше, наше. – Ось! Сюди влучила сепарська куля. – Це було чимось схоже на братерство на вйн? Дорога – суцльн вибони. Наприклад, дивно бачити у фльм досвдченого Тихого вдрваний вд решти стрчки початок й деяк нш сцени, що вибиваються як взуально, так за наповненням.
Як не кумедно, але одна з найбльших проблем у нас була саме з назвою. Соцальний, культурний запит, бажання побачити себе справжнми нщо не може вбити, бо це здоровий момент. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж. Дмитро Гамбаль, що займався розробкою оригнального фреймворка та гровою механкою; Сюжет дйсно переплтаться з подями, як сьогодн вдбуваються на Донбас, де вже шостий рк трива росйсько-укранська вйна. Одна сторя особливо сподобалась. Нагадамо, за перший вкенд прокату картина збрала майже 1,7 млн гривень. – Кожен третй на фронт бачить сни про те, що горить Кремль. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Наш котики – це трагкомчна сторя про пригоди бйцв АТО, що трапляються з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту.
Лнйний продюсер: Олександр Четиркн Так, можна. Про все це ста вдомо тльки ближче до фналу, коли вн ряту свох побратимв, – розповда Петро Микитюк. Псн Гей, пливе кача, Так у свт повелося я люблю волосся саундтрек Жовтий скотч, як можна почути пд час перегляду картини, додають неймоврних емоцй, адже розумш цну кожного життя краплини кров, пролито за нашу рдну землю пд час боротьби з тими, хто вважа себе олицетворением большой русской духовности. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Додому.
Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале.В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну