Втм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Фльм в я якому смх крзь сльози. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Гумор часто допомага нам пережити темн часи та не зламатися, пояснити складн реч простою мовою, дестигматизувати окрем явища в суспльств. Чимало стереотипв, як були елементами мперсько пацифкац нашо нац, ми повалили. Навряд чи. Про що фльм? “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Так, декларац розпзнають щонайменше три волонтери, а потм х результати зводяться до загального за допомогою правил та опрацьовуються редактором. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Тож окрм критичних списв з боку кнокритикв, як, звсно ж, знайдуть у цьому фльм безлч сценарних, режисерських, постановницьких ще бозна-яких огрхв, майже напевне можна спрогнозувати затят суперечки й серед пересчних патротв та любителв кно. На позицях в четврку приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Як повдомля Укрнформ, на прес-конференц в кнотеатр Жовтень Володимир Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Вот что произошло с ex. #НашКотики вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона .
Кажуть: це фльм про тих, хто смявся смерт в обличчя. Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн). Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. Власне, Дмитро в усьому нас консультував, – каже Микитюк. У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну.
Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.