Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись. Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. НЕ ЗАРАЗ.
Шлях до реалзац зайняв 3 роки. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни.
Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Кайф. Мо думки тих тльки коли увесь батч буде виконаний, ця валюта доступна волонтеру для пожертв на фонди. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Гумор мовою яку потрбно розумти щоб смятися. Таке падння значною мрою було пов’язано з стотним скороченням клькост екранв, на яких демонстрували стрчку: з 155 до 38 екранв. Вн мав вонний досвд, багато зна, але нкому про це не говорить. Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Так шо тако.
Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у дючих частинах, так в “запас”, вже у цивльному житт. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно. Воно того варте. Блндаж" вже представлен в стц книжкових супермаркетв "Буква", магазин "БЛОКПОСТ 1" на вул.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.