Раптом залунав мелодйний рингтон на мотив мелод ЕСТЬ ГОРАД ЗАЛАТОЙ. Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима. Перед ними стояв генерал росйсько арм Говорухн.
Майже з самого початку реально вйни Рос проти Украни. Так, перше основне: туалет у гайку налво. Гасло фльму — патротична неполткоректна комедя Наш Котики. Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Трейлер патротично неполткоректно комед Наш котикиЯк повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. Не пущу! При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв. Вона перебува у прокат уже понад мсяць. Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина.
– Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. Ми нколи не бачили людей, котр в нас зробили тисяч завдань. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. – Для мене це стало випробуванням.
У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Ну це повний абзац. Власне, з усього. Паралельно показують под в окупованому Донецьку, де серед геров - один з лдерв проросйських сепаратиств Павло Губарв та помчник росйського президента Владислав Сурков. — Притомних людей у нашому кно достатньо.
Загалом держава (УКФ, Держкно) проспонсорувало ?10,0 млн (~23,4 % вд загального кнцевого кошторису фльму).