Цитата. Ус розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не ста. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий.
А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Було клька моментв, звичайно, але це комедя - тут вони виправдан, жанр дозволя. Наша комедя народилася природно. Ус сцени знят у Чернгвськй област. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. Однозначно: смх – це зброя. Тех, для кого не всё так однозначно и которые до сих пор верят, что их там нет. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. Под стрчки розгортаються у 2014 роц на початку вйни.
Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом.
Вдпустка. В росйських меда вже звинуватили "Наших котикв" у тому, що вн розпалю ворожнечу. Але, як ми знамо, доросле життя бентежне жодна казка не трива вчнсть. В ролях: Дмитро Тубольцев, Дмитрий Хомяк, Ярослав Федорчук, Сергей Солопай, Михаил Кукуюк, Владимир БеляевТворц фльму оприлюднили офцйний трейлер патротично неполткоректно комед про вйну на Донбас “Наш котики”. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Олена Лвцька