Ранше у Мереж оприлюднили жартвливий ролик, який був зроблений на основ патротично комед “Наш котики”, на пдтримку Украни.2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом - добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи... Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися - наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну.
Вн для вйськових, волонтерв, тих, хто зштовхувався з вйною бував на фронт. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. Пдбрали аудиторю, яка свдомо ходить на укранськ фльми, тих, хто ходить дивитися весел стрчки без прив’язки до крани хнього виробництва.
На вдверто смшних та дуже трагчних подях. Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. Почувши це Лто ще бльше обурився. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор.
Не може бути такого. Сюжет розповда про чотирьох бйцв ЗСУ, як спритно вправляються з сепаратистами на початку конфлкту на Донбас. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. – Хто пдписав? Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs. Вн допомага людям подолати страх перед владою, агресю сусда, старстю тощо. Гумор у стрчц свордний. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. Дивитися фльм Наш Котики (2020) безкоштовно онлайн в хорошй HD якостКоли ми чумо про фльми вйськово тематики, то готумося побачити передусм драму, бойовик, але аж няк не комедю.