Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: в нашо позиц. Написали донбаський блатняк. Це корисно бачити росянам — хай розумють, що тут, в Укран, ОСЬ ТАК це бачать. А смятися ж мусово — фльм чтко, вдверто агресивно комедйний, не дивлячись на сумну тему вйни. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. Тихого, крм Наших котикв, дв гров повнометражн стрчки: трилер Зелена кофта та мстична драма Брама, знята за мотивами п’си Павла Ар’ На початку наприкнц часв. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Я казав: вбити його мало.
Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Торк укранським президентом уперше став не полтик, а людина з шоу-бзнесу, що зграла головного героя сатиричного телесералу. Жоден з добровольцв — нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв, — не ма бойового досвду. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Про це пише сайт MOVI GRAM
Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня. Особливо над ворогом. Головною зркою фльму став, звсно, Дмитро Тубольцев, який колись був добровольцем на сход – актору не лишилось нчого, окрм, як зграти себе самого.
“Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.