А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании. Головний герой - доброволець "Лто". Окрм того, для заохочення або прискорення виконання якогось з завдань було б непогано мати можливсть ще й варювати винагороду для рзних батчв. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони. Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну. – Вн воював у десантно-штурмових вйськах. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Без досвду, без нормально збро та продовольчого забезпечення, тисяч добровольцв пшли на фронт.
рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун. – Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну? КоментарЗ наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм.
Творц стрчки сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але на першому етап грош м не видлили. За жанром фльм патротичний, неполткоректний, комедйний, екшен з елементами фентез. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. Протилежну сторону фронту, зрозумло, до уваги не беремо. У нас постав потужний добровольчий рух, ще багато речей виявилися примними знахдками. — Плюс!!! 2014-й, розпал вйськового вторгнення Рос на територю Украни. Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах.
Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.