Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушають добровольцями на Донбас. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога
Передусм це фльм про людей на вйн. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Хочете отримувати найважливш новини в месенджер? Пдписуйтеся на наш Telegram або Viber!"Вперед" Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами.
Чи не вперше в стор укранського кно картина за другий тиждень прокату збрала бльше грошей, нж у перший (на 35%). Не пущу! Однак не прихову рон над укранськими вйськовими, президентом над жанром вйськового кно як такого. Вков обмеження: 12+ До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо.
Навть псля деклькох виснажливих брейнштормв ми не придумали нчого краще. В Укран, до реч, теж схож проекти. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог. Виробництво: Украна | Directory Films, Babylon’13, Banesto Productions, Bedlam Productions
Автомобль трясе. Дорога – суцльн вибони. Обабч не тягнуться рденьк лсосмуги, за ними виднються поля. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом.