Фльм “ловайськ 2014”: краще один раз побачитиТакою вйну на Донбас ще не показував нхто. Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона).
Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. В актора Дмитра Тубольцева (“Лто”) “злетли” дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос. Фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада). А, ну Сторожова застава Захар Беркут - цлком ок). Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес. У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. Дикий пдбадьорливо хлопнув Професора по плечу. У порвнянн з зборами вони впали на 83%. Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност;
Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Режисер Володимир Тихий для того, аби зняти смшний фльм звернувся до аж няк не смшно теми. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. Я ж говорив тоб. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Тримай! Старий бере . Тут наклейки ПТН-ПНХ, шеврони волонтерв-сто- матологв з Тризуб-Дентал, де на синьо-жовтому тл красувався блий зуб з гербом Украни, були конки та статуетки рзних казкових не дуже персонажв. Впевнена, що частин може не сподобатися те, що про вйну говорять мовою гумору, нод чорного, адже звикли до бльш пафосно кномови.
Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Головними героями виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну.