“На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями. Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе. Тому цей фльм зараз як нколи на час”, - зазначив Тубольцев.
Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Але якщо людина дивиться весь фльм, то й про що задуматися". Погана комедя. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Часом це документальн, гров фльми”, – поясню Уляна Супрун.
Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. – Так, форма була моя. Так що сатирична комедя з творння Володимира Тихого не вийшла. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми. Уляна Супрун, Марко Супрун
Нагадамо, укранська стрчка Атлантида, яка розповда про майбутню перемогу у вйн з Росю, стала найкращою у секц Горизонти 76-го Венецйського кнофестивалю. Кiнoпoвicть Нaшi кoтики. Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний. Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Возможность посмотреть фильм в интернете вместо похода в кинотеатр, не говоря уже о покупке лицензионного диска, набирает популярность с каждым годом. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз. Касов збори стрчки склали 3 млн.336 тис.64 грн. Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. "Чорним гумором ми хоч якось мстимося ворогу", - да сво бачення Дмитро Тубольцев.
Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього.