Початок, безумовно, сподобаться всм. Цитуючи одну з продюсерв фльму Уляну Супрун,
Це буфонада, в якй теж пафос. Бльше нчого ц серали, на жаль, не принесли. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. дея, за каторую можна убтца. Туалет на зв’язку! Волонтер працював чотири вкенди тощо. Тем не браку. Дистриб’ютор стрчки – B&H Film Distribution. А бльше аби подумати над тими проблемами, як викрива фльм. Але можна сказати твердо: це новий крок для нашого кно, новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн.
Хоч щось ! Сво враження вн написав в Facebook. Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Не гумором диним. Сучасне укранське кно Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. Ми побачили, що в Укран дуже багато талановитих людей, як займаються продакшеном, але коли хотли робити кольорокорекцю, ми були змушен вихати в Польщу.
За пдсумками п’яти вкендв кнопрокату фльм випередив ншу укранську дитячу стрчку Пригоди S Миколая Семена Горова ( касов збори – 9 млн грн, бюджет – 38,2 млн грн, учать держави – 22,9 млн грн). Арабески, Украно, Goodbye! та Вавилон’13. Ну , звсно, видляться свою природнстю Дмитро Тубольцев, який у 2014 роц воював у склад ДУК Правий сектор. Якщо повернутися до захдно смхово культури, то там колосальний досвд смху з полтики, вйни, релг тощо. Так, перше основне: туалет у гайку налво. – Ось! Сюди влучила сепарська куля. Ти просто втомлюшся перелаштовуватися з хвил на хвилю. На укранську землю прийшов ворог, тож настав час боронити. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.