Тут можна згадати бравого солдата Швейка, який вносив плутанину в ус пдроздли (сво чуж), куди тльки потрапляв; мстера Пткна, котрий наробив шухеру в тилу ворога; польського канонра Доласа, який розв'язав Другу свтову вйну подарував нтернету мем про Гжегожа Бженчишчикевича з Хжоншчижевошчице, або "Солдат невдач", що висмяли безглузду американську кампаню у В'тнам. Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки. Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Деяк актори, що працювали над стрчкою, служили в АТО, як Дмитро Тубольцев, що гра у фльм майже самого себе. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя.
ось збралися разом продавець квтв, футбольний тренер, нженер та актор. Героями у цй трагкомчнй стор виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як стали добровольцями. Тем не браку. Туалет, корову вигуляли? Дикий: – Це було чимось схоже на братерство на вйн? Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера.
Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. – У ход фльму ста вдомо, що професор пройшов Афганстан. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Без рзниц, що в тй зал мал, стар.
"Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.