Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому. “У нас велика кльксть глядачв, як перебувають у стан зацпенння щодо ситуац на сход Украни. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Касов збори стрчки склали майже 3,5 млн грн. У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Трейлер фльму Наш котики Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись.
ще одне: фльм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. – Ось! Сюди влучила сепарська куля. Ця тема настльки гостра, що пдходити до жанру потрбно вкрай обережно та з знанням того, як працю комедя, накше глядач просто повстануть проти такого кна. За сюжетом, нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Творц стрчки тепер готують за мотивами вдзнятого матералу кноповсть, яка буде складатися з окремих новел.
Творц стрчки тепер готують за мотивами вдзнятого матералу кноповсть, яка буде складатися з окремих новел. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. Воно того варте. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. У фльм Наш котики знялися актори Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька та нш. Над фльмом працювали бльше 600 людей. 2020 рк обця бути не менш насиченим на цкав прем’ри. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж.
Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Мачмонт тисне на педаль газу. ЗЛок прискорються. Маршрутка швидко наближаться. У вкнах видно людськ фгури. Коли автвки порвнялися, з кузова виглянув збуджений Лто.