У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого.Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму
За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017). Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв? 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Але тльки сепарськ канали: новорося т-в, рася двадцать чтир теде. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. – Професя актора якось допомагала на вйн?
Уже 30 счня неполткоректна комедя “Наш Котики” вийде у прокат. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу", - написав Порошенко. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко). Одразу хочеться похвалити творчу команду за пдбр акторв, адже тут кожен на свому мсц, навть у ролях головних антагонств. Маршрутка прожджа повз раптом, неочкувано для всх, з вкна двчинка кричить:
Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мав би грати росйськомовний блатняк аля Кобзон, але оскльки творц не змогли отримати дозвл на використання справжнього росйськомовного блатняку вд власникв авторських прав, то довелося за нч написати свй власний росйськомовний донбаський блатняк пд назвою “Гуляй Донбас”. В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост.