Ми побудували зовсм просте ршення та покликали волонтерв. За мсяць отримали перш дан у машиночитному формат досвд. Дан ми конвертували в бета-версю declarations.com.ua та вперше вдкрили статки та доходи ТОП-чиновникв Украни для постмайданого суспльства. А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик. За два роки за допомогою цього open source ршення ми змогли оцифрувати майже 20 тисяч декларацй (по 10 сторнок кожна!) та залучити тисяч волонтерв до спльно справи. Цей довол простий нструмент допомг перетворити кавалки вльного часу (5-10 хв) людей, котрих ми нколи в житт не зустрчали, у найбльший на той час набр вдкритих даних.
Професор ошелешено: Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)). Вставайте! Наверное, в этом и заключается основная причина того, что в отечественном кинематографе царит абсолютная безвкусица и снимаются, прежде всего мыльные сериалы, а настоящих полнометражных фильмов выходит около пяти в год. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Пояснював психофзику самого персонажа – як вони поводяться, як реагують. Н, мен не дисону тема вйни у комед. До того ж вони показують непоган касов збори.
Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй. Часом чорного. Режисер: Володимир Тихий Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). З урахуванням допрем’рних показв, на Наших котикв, станом на 2 лютого, було продано 36 тис. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв.
В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна. Плине кача записалося мен в голов на все життя саме таким, дуже сумним некном. На знмальну групу викликали полцю. Створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану" за жанром комедйним екшином. Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Дмитро Чаплинський, тобто я;
13. “Наш Котики” на росйському телебаченн. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку “срамом” та загалом дуже епчно обговорювали.