Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Очолю укранський бокс-офс фльм Гая Рч Джентльмени з 16 млн грн за перший вкенд. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський UA уже может стать платным. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017). Малые кинотеатры (особенно в провинциях) экономят на покупке авторских прав на фильмы и пускают в прокат ленты просто напросто скачанные в интернете.
“За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Не лише вд держави, також вд приватних нвесторв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Фльми й сералиЖанр: Комедя вн нас рятував. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! Комедя — це не просто посмятися над хорошими жартами.
Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима. Вже за цю назвою було розроблено логотип, брендинг та айдентику веб-сайту, вдповдно вс ачвки в нас теж з котиками мають котяч назви. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок. Коли дзнався, що в Укран знмають комедю про росйсько-укранську вйну, та ще й роблять це крут хлопц з Babylon`13, та ще й обцяють зробити це прям неполткоректно — посилив свою кномолитву в рази.
Бюджет картини – 42 мльйони гривень. Мнкульт надавати грош вдмовився. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху.