Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. – Ось! Сюди влучила сепарська куля.
А деяк з першого погляду комчн ситуац насправд вдсилають до цлком серйозних проблем, як, наприклад, трансляця росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, чи проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. Але тльки сепарськ канали. Головн геро – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Гумору було багато, в тому числ чорного. Населення мперй (не кажу про народи) було максимально пацифковане. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Жанр: комедйний екшн
рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну. Головн рол виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Це нше, наше. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса. Так, комедя. Рецензя на укранський художнй фльм Наш котики, прем’ра якого вдбулася 30 счня 2020 року. Руководство ресурса после того, как к ним начали предъявлять претензии международные антипиратские ассоциации, решило наладить схему легального распространения музыки и кино. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь.
Нас рятував гумор, навть пд час бою. От серйозно, я весь час вдчувала напруження. Онлайн книгу можна придбати: Сидить котик, доброволець з позивним Лто. Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Сувенр прижився на акторському майданчику став символом противаги смерт. Жанр: комедйний екшн
Мен особисто, в багатьох моментах якось незвично було бачити вйну – такою. Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Труни над величезним натовпом. Труни, як пливли до Свято-Троцького собору. вс цю жуть у венах. Першу жуть, яка вводила у ступор, вдбирала мову. Плине кача записалося мен в голов на все життя саме таким, дуже сумним некном.