Кльксть балв, що нараховуться за виконане завдання, теж залежить вд типу завдання та конкретного батчу. Чим бльше очок, тим вищий рвень, тут все стандартно.
А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. Наши котики. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. Останн слова Путна перед смертю та палаючий Кремль, а ще безлч дотепних моментв: у Львов, 28 счня, вдбувся допрем’рний показ патротично неполткоректно комед “Наш Котики”. Коли буде така можливсть — обов’язково повдомимо. Брава, – заплескав у долон Радник.
Працюючи над екранзацю фльму, вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. В центр сюжету Наших котикв три зелен добровольц, котр потрапляють в АТО. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Цей фльм – ще одна маленька, але не менш важлива цеглина в стн, яку зводять наш ветерани, вписуючи свй досвд у книги, щоденники, хронки росйсько-укрансько вйни чи знмаючи так фльми. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. – натхненно виголосила кореспондентка.
Так само, до реч, як його давнй знайомий по студентському гуртожитку Андрй Шараскн – майбутнй кборг Богема, який став прототипом Серпня з поки що найсильншого за драматургю фльму про росйсько-укранську вйну ХХ сторччя Кборги. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя. Так, декларац розпзнають щонайменше три волонтери, а потм х результати зводяться до загального за допомогою правил та опрацьовуються редактором. На насипу перед лню укрплень трпотв на втр укранський прапор, неподалк на галявин паслась корова.
Наш котики – класне кно, в якому все на свому мсц. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Не врте трейлеру, йдть до кнозали. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху.Наш Котики, повна назва Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану, робоч назви Блндаж, Котик з палаючими очима (англ. Lethal Kittens) — копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни.