У Новорос (супер)геройства наших котикв, до реч, спричинили неабиякий ажотаж.
– Це було чимось схоже на братерство на вйн? В главных ролях: Михаил Кукуюк, Ярослав Федорчук, Роман Халаимов, Дмитрий Ярошенко, Дмитрий Хомяк Звсно, не врити гр Дмитра неможливо. Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок. м увесь час здаться, що я оживу. Розповдав дещо хлопцям-акторам.
Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами. “Ми думали, що вже був час. (Хе-хе-х, сарказмом пахне). (10,8 % вд загального кошторису промокампан). Творц патротично неполткоректно комед "Наш котики" опублкували перший трейлер стрчки. Батальйон Донбас – майже 4 млн при кошторис 23 млн грн (виключно з приватних грошей); Кборги – 23 млн грн (бюджет 48 млн грн, за перший вкенд фльм збрав понад 8 млн грн, що на той час було рекордним показником для першого вкенду серед укранських фльмв). це хто так назвав?
Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму. Вже з 30 счня фльм буде в прокат на великих екранах крани. Також у фльм вихована на рафнованих стандартах Б-Б-С журналстка Оля (Вра Климковецька), яка прихала на герочну позицю вдзняти сенсацйний репортаж. "Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Десятки людей з зброю шикуються для спльного фото бля БТРа. Для цивльних нколи це може бути справжнм розривом шаблону, але життя на фронт не зупиняться.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.