Актори та творц фльму прихали на презентацю, щоб розповсти ус детал про зйомки.
Крана, рк: Украна, 2020 Найголовнше було для нас – передати той емоцйний стан. Ус сцени знят у Чернгвськй област. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. А на боц бойовикв "воюють" зорян Михайло Кукуюк (франшиза "Свнгери"), а також абсолютно невпзнанний Дмитро Ярошенко ("Заборонений"). Особливо, якщо врахувати, що серед дючих осб фльму Смерть. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Зокрема, йдеться про нищення смху над владою, обставинами життя. Вважайте — ОФЦЙНО! Фльм був знятий за пдтримки Укранського культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно.
Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - говорить режисер. Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй.
Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог. це знущання якесь. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни.
У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив?