Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.
Запитайте будь-якого ветерана вн вам вдповсть, що на вйн без гумору — няк. Нин не можна, тому хутенько вс у кно, поки “Наш Котики” у прокат. Художник з гриму: Катерина Струкова. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: "Пшла геть!". В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: Так що охочим подивитися кно про перший рк вйни на Донбас все ж краще зупинити свй вибр на "Кборгах" або навть на низькобюджетному, але щирому мсцями дйсно похмуро-смшному "ловайську 2014".
Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. Працю. Укранська стрчка "Наш котики" вже збира зали у кнотеатрах. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму “Ми жартували навть пд час бою, пдколювали сепарв, знущалися над ними.
Його обожнюватимуть та сваритимуть, мабуть, з однаковою пристрастю. Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". бльше щось не пригадаю нелажових. Йдть! Тому що дея — грандозна. Тод ж стали залучати осб з телебачення, що створювали серали й мислили категорями гуртових продажв. Другий режисер: Денис Воронцов. стояли там, немов зачарован, аж поки титри не закнчилися.
За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору.