Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" — Та ти гониш. Особливо сатира, яка принижу бойов заслуги противника висмю його. Вн побачив: про що писати. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. Щоб запобгти зловживанням, коли хтось навмисно вдправля майже порожн форми або мотлох, ми нараховумо грову валюту на умовний депозит. Укранськ фльми — що ще побачити у 2019? Вн спробував спймати, але не встиг – гепнувши об борт, вона полетла дал – на дорогу.
Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Окрм жартв, тут мсце для серйозного. (Секундна пауза). Перший трейлер недвозначно вдда референсами в бк Безславних виродкв Квентна Тарантно, зокрема й альтернативним фналом: розправою над головним антагонстом. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". А также вступайте в нашу группу на Facebook: там вы имеете возможность размещать собственные новости. Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк.
Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. – Професя актора якось допомагала на вйн? Окрм того, для заохочення або прискорення виконання якогось з завдань було б непогано мати можливсть ще й варювати винагороду для рзних батчв. нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. вона сдала до мене на руки, я годував.
У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. Ось вороги, а тут друз. гумор, з яким автори розповдають про тих чи нших геров, рзним. Вони смються разом з друзями та насмхаються над ворогами. Та пропонують це робити й глядачам.