Про це повдомляють кореспонденти “Четверто студ” з кнотеатру “Планета Кно”.
Н, поврте, можуть бути сльози. мене це сильно вразило. До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни. Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Так вн себе назвав, коли знайомились. У фльм справд багато жартв, а под, що розвивалися на початку вйни 2014 року, подаються крзь призму гумору, нод – не зовсм пристойного. Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs. Свтова прем'ра вдбулася у 25 травня 2019 року, а на екрани в Укран фльм виходить 6 счня. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution.
Сьогодн ми мамо вйну образв. Мухи лтають, вз-вз… – ми так казали. Почали ми з повного рев’ю наявного коду, бо увесь цей час вн розвивався у хакатонному стил, а потм пропрацював майже 3 роки. Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО. Деяк з них дйсно цлили в болюч мсця та змушували по-ншому поглянути на сучасну Украну, деяк просто халтурно експлуатували тему заради дешевого хайпу, а хтось навть потрапив у Канни та мало не дйшов до “Оскара” (пригадумо “Донбас” Лозниц та “Додому” Алва). Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя.
“Наш Котики” на росйському телебаченн. Кайф. (на 9 грн.менше за середню цну квитка вкенду). Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо.