“Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
У нас була демонстраця перегляду для геров цього фльму – ветеранв. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Вставайте! Наприкнц лта прийшла така нформаця: дво хлопцв загинули в перший же день, як потрапили на фронт. А особливо на Донеччин та Луганщин. Как дсять лт с плчь. “Це смхотерапя для кожного з нас. Серал "Друз" може мати продовження30 счня виходить перша укранська "неполткоректна" комедя про вйну на Донбас "Наш котики".
В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор. А його стрчка Брама довела, що й до комед Володимир здатний. Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. знмають Кборгв. Наприклад, дивно бачити у фльм досвдченого Тихого вдрваний вд решти стрчки початок й деяк нш сцени, що вибиваються як взуально, так за наповненням. – Для мене це стало випробуванням. Ось вороги, а тут друз. В Укран культура шаблонована саме за мперськими форматами, створеними для провнцйних захоплених територй.
Пасхалки. Кiнoпoвicть Нaшi кoтики. Про всяк випадок нагадумо, що бурхлива реакця Жирновського на трейлер “Наших котикв” – фейк. Через те, що ми не знамо наших користувачв та не можемо бути впевнен у тому, що кожен з них викона сво завдання без помилок, вс завдання виконують деклька волонтерв, обраних випадково. Ми нколи не бачили людей, котр в нас зробили тисяч завдань.
13. Наш Котики на росйському телебаченн. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали.