По-перше, сама поява такого фльму вже безумовним плюсом. Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно.
У меню простенько Nokia баба шука журнал дзвнкв. Лише це – вже привд його подивитись. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. За вкном лунали пострли та волали найманц. В принцип це дуже позитивний образ, максимально комфортний для 90% жителв нашо крани. За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових.
У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як та нш. Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами. Хлопцям на передову! Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Адже обидва жанри для змалювання вонно стор надзвичайно потрбн й важлив. контузило, вона прибилась до нас. Почали ми з повного рев’ю наявного коду, бо увесь цей час вн розвивався у хакатонному стил, а потм пропрацював майже 3 роки. Ладно, дал йдть дивться)) Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?! – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли.
Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн. Глядацький нтерес змусив кнотеатри переглянути прокатн плани. Тод нашу Батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Вони працювали так, як у 1990–2000 роках: шоу-бзнес окремо, полтика окремо, вони мж собою не конкурують. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться.
Ну хба можуть звичайний актор з позивним Лто (його роль викону Дмитро Тубольцев), нженер комункацй Професор (Петро Микитюк) та продавець квтв Грн (Станслав Бжезнський) без жодного досвду вчиняти так герочн подвиги?!