резюму: "Побратими мен говорять псля перегляду: краще ми вс будемо збиратися на таких комедях, нж на похоронах".
Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Н! Ще гулямо! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Ця тема настльки гостра, що пдходити до жанру потрбно вкрай обережно та з знанням того, як працю комедя, накше глядач просто повстануть проти такого кна. Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини.
Безусловным лидером среди таких кинотеатров является ресурс EX. – За работу Катнька, за работу. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Труни над величезним натовпом. Читайте також: Вйна нколи не залиша людину такою, як була. Сюжет розповда про чотирьох бйцв ЗСУ, як спритно вправляються з сепаратистами на початку конфлкту на Донбас. у кожному мст. Касов збори стрчки склали 3 млн.336 тис.64 грн.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Хоча результати, звсно, рзн. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. (2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). Перед сеансом на гостей кнотеатру чека частування на фуршет.
Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.[41][42]