– Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух.
Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року. — Культура культура. – Н, я не боюсь цього. Але тльки сепарськ канали. Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. Наш котики сподобаться не всм, це нормально, адже у кожного глядача сво вимоги до фльмв про вйну та й, зрештою, кноуподобання. Ми побачили, що в Укран дуже багато талановитих людей, як займаються продакшеном, але коли хотли робити кольорокорекцю, ми були змушен вихати в Польщу. Грн, що сидв поруч Професора, засмявся. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей.
Також розповмо вам про новинки, як виходять саме у лютому. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. Дикий, озирнувшись на новоприбулих, промовив: Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц.
Що в свою чергу породжу наступне питання: а навщо тод було робити героню жнкою? Щоб пдграти гендерному стереотипу "двчинка-дурочка, яка не розум, як поводитися у суворому чоловчому свт"? Про це повдомляють кореспонденти “Четверто студ” з кнотеатру “Планета Кно”. З нашого ж боку, з боку вльно Украни, все бльше людей опкуться неформальною стороною питань, вдкриваючи двер для нових неформальних дей ршень. У книз вмiщeнo дeв’ять cюжeтiв. За сюжетом, на позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. – З чого для вас почалась ця невигадана вйна? Як ви потрапили на фронт? Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. "Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. (Хе-хе-х, сарказмом пахне).
Рецензя на укранський художнй фльм Наш котики, прем’ра якого вдбулася 30 счня 2020 року.