Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Ми побудували зовсм просте ршення та покликали волонтерв. Допрем’рний показ якщо ви зможете це витримати, то дал пде трохи легше. 30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Режиссер постановщик: Владимир Тихий
Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. Для просмотра рекомендуется прикупить порцию жаренных снегирей. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз. Так что иногда можно увидеть, как на экране проходят тени опоздавших на сеанс зрителей… прелесть. Н, пацани це якийсь жарт. мнстерки охорони здоров'я Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки? мене це сильно вразило.
Копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати. Я ж говорив тоб. Танцуй, хахол! Танцуй! дея, за каторую можна умрть. Так само критику викликала поява у комед псн "Пливе кача". Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд.
Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю.