А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо.
Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Наш котики Волонтер працював 7 днв поспль. Вперед, давай! Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. далеко, не ус.
Це перше наше неполткоректне кно. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Так, декларац розпзнають щонайменше три волонтери, а потм х результати зводяться до загального за допомогою правил та опрацьовуються редактором. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Тльки тод можна зрозумти, до чого стьоб над тими, хто чека звання Героя Украни за пару пострлв та робить селф на фон танкв. – Так, форма була моя.
Донбас з посиланням на вдео, яке з'явилося на офцйнй сторнц фльму, яке активно поширюють користувач соцмереж. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. На цьому наголосив пд час пресконференц, що вдбулася псля преспоказу у Кив, режисер стрчки Володимир Тихий, повдомля кореспондент Укрнформу. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. У фльми розповдаться про под 2014 року, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Дикий усмхнувся: