За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Утм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми, – каже Володимир Тихий.
Ось: пропущен отриман набран номери Натисла останн. Наш котики у сатиричнй форм розповдають сторю саме про перший рк, точнше, про перш мсяц вйни, коли фронт тримали добровольц. Весь фильм на эмоциях, весь фильм рыдали то от смеха, то от горя. Однозначно: смх – це зброя. Вн останнй, хто скаже тоб слова прощання, вкаже напрямок, куди леттиме твоя душа. У нас ще деклька тисяч старих паперових декларацй (включно з раритетами, як от деклараця Юл Тимошенко за 1997 рк), колись вони вс будуть зацифрован. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все.
Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". Як буквально, так фгурально. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Лто дивиться на Професора. Сам завдання завантажуються у систему вигляд батчв — набору довльного розмру, зазвичай у 200-300 завдань.
Неполткоректна комедя – саме так автори визначили жанр стрчки Наш котики. Прихильники цього мру хочуть знищити хохлв за дю влкого русского народа. Тому що саме ц регони бачили все на власн оч. А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити самопроголошену ЧОДА. Не замислютесь про сольну кар’ру? З лдерв серед фондв — Повернись живим, Таблеточки та притулок для тварин Угольок. 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Чому котики?
– Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Взагал часто на фльм плачуть 10-рчн дтки. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. м увесь час здаться, що я оживу.