Нараз проект спвпрацю з всьма фондами абсолютно рзних напрямкв: допомога вйськовим, урбанстика, збр коштв для онкохворих дтей та навть справжнй притулок для котикв.
Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. Так, це умови пострадянсько дйсност. У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму.
А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Наш котики — це не комедя. Журналстц Ол дстаться за спробу взяти коментар з ншого боку конфлкту, за невмння помчати очевидн реч, за ставлення до свого хлопця та таке нше. Сюжет дйсно переплтаться з подями, як сьогодн вдбуваються на Донбас, де вже шостий рк трива росйсько-укранська вйна. Комедя про вйну. Окрм фльму, у лютому в тираж вийде кноповсть Наш котики, яка мститиме невелик новели.
Приглашаем Вас смотреть Наш котики (2020) бесплатно онлайн в хорошем качестве, для просмотра фильма регистрация не требуется. Ось тут Уляна Супрун заохочу подивитися, як горить Кремль. Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. – пдхопив Губарв. Щодо нших глядачв, то, можливо, деяк тонкощ специфчного вйськового гумору зрозумють не вс.
“Актори у фльм насправд вдображають правдивих людей, як воювали на Сход Украни, а згодом передали сво стор, чи анекдоти. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун.