– Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Взагал часто на фльм плачуть 10-рчн дтки. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. м увесь час здаться, що я оживу.
Ось вороги, а тут друз. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця? Блий бус проздить повз незабаром зупиняться на узбчч бля перехрестя. От тльки не ранше, нж за пв року. Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. Никто из группы не имеет боевого опыта, но это не станет преградой для масштабного поражения врага . Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун. (Секундна пауза).
Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. Дикий махнув головою, мовляв н, чувак, це не жарт. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. Але веселий настрй пд час перегляду цього фльму вам точно гарантовано. Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю Катнька по-дловому долучилась до вживання кокану.
– А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. Це ж просто кно! воно мусить бути яксним - кажу нколи друзям, як перемивамо кстки черговому фльму. А позаяк вдбуваться це миле серцю кожного укранського патрота дйство протягом перших же хвилин, на це кно радимо в жодному раз не запзнюватися. — По сут, сторя ось яка. Вони не так пересчн. Если хотите посмотреть фильм Наш котики (2020) онлайн, а видео не работает, сообщите нам и мы его исправим или можете скачать Наш котики (2020) бесплатно без СМС на свой компьютер по ссылке: Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми, – каже Володимир Тихий.