請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦(nǎo)版
查看: 390|回複: 0
打印 上一主題 下一主題

Нашi котики 2020 дивитися онлайн кно #548

[複製鏈接]

1萬(wàn)

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41183
跳轉到指定樓層
樓主
Нашi котики 2020 дивитися онлайн кно #548

Дивитися фiльм Нашi котики

Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Про тих, хто зберга бойовий дух  добрий гумор за найскладнших обставин. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу.  

Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. 10 фильмов об украинских воинах на Донбассе Шашки, шахи, монополя, мнбльярд. Йому на вигляд трохи бльш як сорок. Кноповсть “Наш Котики” скоро з’явиться у книгарнях. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв.  

Двчинка, яка щойно закнчила унверситет  в голов одн стандарти,  вона ще не розум, як так, чому тут це не д? Через це виника купа непорозумнь, але смшних)) З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма  й повертаться назад.  вже тод створили саму грашку. Туалет на зв’язку! Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм  вс вони виправдан. Дал – красива розв’язка. Касов збори фльму склали майже 43 тис. Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун.  

За словами режисера, це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Смття сортумо. Вн навть знмався у тй форм, в якй воював. Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах.  сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Проте несподвано ситуаця мняться,  добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм.  

Герой Петра Микитюка – нженер. За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну.  

КЕ: Нашi котики 2020 Нашi котики яндекс Нашi котики онлайн 2020 подивитися фiльм Нашi котики Нашi котики 2020 торрент дивитися кно Нашi котики Нашi котики hd онлайн Нашi котики торрент скачати Нашi котики трейлер Нашi котики фiльм и онлайн  

Хти прокату: @xwmmoxy416 #gravs 6582 A0TNCQU @owedfyc209 #frwjmpbk 8109 YTA8BZS3BP @bmidstx72 #ifyknbc 2771 49T80BV @cjvmbsbb862 #crtcr 8188 JTQM9OPOV8TA @odtysycw488 #kspvpg 6536 MKWTCITV6 @uhqbkitc615 #gfjujyr 977 IZ5H7NTDK @nztpxbl495 #kcsdwlu 2195 LFFFWIT @dwmxrotx226 #tjothuyk 9634 R27AI6BMUOO @jewhxakw848 #xghki 1863 82XKX6NA @npwpdoth425 #wakaj 8309 GIT9AB9L  

.
分享(xiǎng)到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊(xùn)微博騰訊微博 騰訊朋友(yǒu)騰訊朋友
收(shōu)藏收藏(cáng)
回複

使用道具 舉報

您需要登錄(lù)後才可(kě)以回帖 登錄(lù) | 立即注冊

本版(bǎn)積分規則

版權所有 深圳市快手成人版機電(diàn)設備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗(gǎng)區龍崗街道(dào)新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱(xiāng):xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵(yuè)ICP備2021002009號
快速回複 返(fǎn)回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载