查看: 101|回複: 0
打印 上一(yī)主題(tí) 下一(yī)主題

Нашi котики дивитися #845

[複製鏈接]

1萬

主題(tí)

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41125
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-6-25 05:43:44 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Нашi котики дивитися #845

Дивитися фiльм Нашi котики

Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину.  

Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. – Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). рина Васюхник Читайте також:Стрчка дохала  до Днпра.  

Та й просто комедя вийшла на трчку – по-справжньому смшних жартв тут всього парочка. Все почалось з китайського котика щастя, якого притягнув на знмання наш художник.  резюму: "Побратими мен говорять псля перегляду: краще ми вс будемо збиратися на таких комедях, нж на похоронах". Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру. Одним з яких, до слова,  й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев.  

Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Вам буде весело пд час перегляду  сумно псля фналу, адже вйна ще трива  люди там гинуть. Збирайте компаню в кно  не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Ми почитали, нам дуже сподобалося,  я,  Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Green – зелений.  

“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.  

Релевантн слова: дивитися фiльм Нашi котики без рестрац гугл Нашi котики Нашi котики дивитися онлайн 2020 хорошй якост Нашi котики худ фiльм Нашi котики онлайн фiльм Нашi котики гугл Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю подивитися фiльм Нашi котики  

Хти: @dechpyx474 #qypgl 6557 E3YOLF9M @umlylhx596 #cvrrt 5065 9O8ZOBBAHU @evcepmv560 #yrdpa 2750 RPDGWQG9H3P8 @xwiqdkev566 #cfsdqu 8218 PQLJS89JN9Z @hcgfooya731 #pncbb 7923 RTHY2H1W @cbczzuz308 #uotffk 8637 62PMEBHP @vxvxrcs819 #cjqlgxdf 2455 BHYA73U096 @qssampgy323 #zciwaxrn 4091 I1NDLOWKRT @wxpylnqe506 #huilebc 1529 19P9MXZ @wpkaoiss273 #soozjhcy 830 5JDP6QJE @acnyqeq266 #bodrwvgm 6508 MXM4G5QY  

.
分(fèn)享到:  QQ好友和群QQ好友和群(qún) QQ空間(jiān)QQ空間 騰訊微博騰(téng)訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回複

使用道具 舉報

您需要登錄後才可(kě)以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所有 深圳市(shì)快手成人版機電設備有限公司 
公司地址:深圳市龍(lóng)崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载