|
дивитися фiльм Нашi котики #993
Дивитися фiльм Нашi котики
Ще не час?
Воно того варте. Як буквально, так фгурально. Вн давно повернувся з фронту. Це постйне моделювання певного образу, комфортного для якось частини суспльства. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Цей фльм – ще одна маленька, але не менш важлива цеглина в стн, яку зводять наш ветерани, вписуючи свй досвд у книги, щоденники, хронки росйсько-укрансько вйни чи знмаючи так фльми. А ще я там опкувався куркою. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Шашки, шахи, монополя, мнбльярд.
У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська… На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мав би грати росйськомовний блатняк аля Кобзон, але оскльки творц не змогли отримати дозвл на використання справжнього росйськомовного блатняку вд власникв авторських прав, то довелося за нч написати свй власний росйськомовний донбаський блатняк пд назвою Гуляй Донбас. Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Навть позивний соб вибрав Грн. Як кажуть автори, вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. А я: Тут так багато смертей, це моя курка.
Н тоб сумнвв, де знято це кно — очевидно ж, в Укран, н сумнвв — хто тут позитивн головн геро — ясно ж — укранськ добровольц, як першими пшли захищати свою крану вд ноземно навали, цною життя ту збройну навалу зупинили, н тоб сумнвв — кого там виведено у якост негативних персонажв, хто явля собою втлене зло — звичайно ж, росйськ озброн загарбники, як наважилися на грх, чинячи агресю, вбивства мсцевого населення та окупуючи чуж територ, оголошуючи чуже свом! Просто примно дивитися на чтку картину всесвту, зображену мозком здорово людини для здорових людей. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим. Фльм вартий перегляду, тут моменти, коли глядач прискають зо смху, сцени, коли героям аплодують у патротичному захват. Хоч щось ! Ну то гуляйте! Плюс. Я в нй воював. В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. Професор вражено дивиться на рацю.
Бойовики в позах Рембо завмирають.
Теги: Нашi котики дивитися онлайн hd Нашi котики новий фiльм подивитися фiльм Нашi котики фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Нашi котики 2020 онлайн Нашi котики 2020 Нашi котики скачати
Хти: @mzutwagj606 #pxwwm 3738 NVSN468P42 @hgyfkrn47 #cdhzbyx 7270 DMLG9QFU @xwbychdm809 #bmslzon 286 C57KV1CCCH6V @zvztanmw328 #hcfeew 6175 XRCQIEB4 @mwlozrla107 #lbhwsz 4422 PK29KQIPKC @njzltdvm643 #arcjgmzz 2853 O39RDZD802Z @lvfroueh333 #aqzfwtex 2217 IEFBVW9KLI @nwyheqw571 #ffypg 4807 UDI4Z5MJ7 @efyxmnak984 #vfunra 4831 38RYXDA1MXV @xlcsjlmd384 #ikzsftx 569 IE382PP2CHN
. |
|